• slider2
  • slide1

Het Niedersachsen-Ticket plus Groningen!

Met het Niedersachsen-Ticket plus Groningen kunt u met maximaal vijf passagiers van Groningen naar alle plaatsen in Niedersachen reizen per trein. Ideaal voor groepen van maximaal 5 personen.

 

Of het nu een familie-uitje is of een dagje winkelen met vrienden, het Niedersachsen-Ticket plus Groningen is ideaal voor groepsreizen. Een reisje naar bijvoorbeeld Bremen of Hamburg wordt zo wel heel aantrekkelijk.

Het plus-aandeel voor het deel met de Arriva-trein vanaf de Duitse grens van en naar Groningen is € 5,- voor de eerste persoon en € 1,- voor iedere volgende persoon.

NB: Het Plus deel naar Groningen kan alleen als extra deel op het gewone Niedersachsen-Ticket gekocht en gebruikt worden. Uitgebreide informatie is te vinden op www.niedersachsenticket.de

 

Tariefoverzicht Niedersachsen ticket plus Groningen

Aantal personen Prijs Niedersachsen-Ticket Plus deel Prijs Niedersachsen-Ticket plus Groningen
1 € 23,- + € 5,- € 28,-
2 € 27,- + € 6,- € 33,-
3 € 31,- + € 7,- € 38,-
4 € 35,- + € 8,- € 43,-
5 € 39,- + € 9,- € 48,-

 

Geldigheid

Het Niedersachsen-Ticket plus Groningen is geldig op werkdagen vanaf 9.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de hele dag. (ook geldig voor de Busdienstregeling tussen Weener en Leer)

 

Ticket kopen

Online te koop via https://www.dbregio-shop.de . Ook wordt het ticket verkocht op hoofdstation Groningen en via de automaten van Deutsche Bahn, Elbe-Weser (EVB) en WestfalenBahn.

Wiederline is een initiatief van:

logo-prov-gron